Direktlänk till inlägg 11 maj 2013
Har exprimenterat lite med olika smakkombinationer tillsammans med brownie. Det expriment som blev den mest lyckade tyckte jag var denna med en vanlig browniebotten toppad med äggkräm (är gudomlig och är så mkt godare än det låter) på den har jag strött en aning salt och hackade madlar och sea salt choklad. En världigt lyckad kombination för de som gillar choklad.
Många rynkar på näsan när de hör kombinationen salt och choklad, men sanningen är att det är en av de godaste smakkombinationer jag vet, vet inte mycket som gifter ihop sig så bra som salt och choklad :)
Det som kan vara svårt är att få den exak rätta mängden salt, för lite och man undrar vad som är så speciellt och för mycket... ja de flesta vet hur det är när man äter något med för mycket salt i. Bara man får det rätt så är det en blandning som står stark.
Medan jag höll på och prövade så la jag även i lite päron i en del av brownien, sen för att göra den lite finare tryckte jag ut runda former från den och spritsade roser med en italiensk smörkräm med smaken päron. Även om det för min smak hade kunnat smakat lite mer päron, men gott blev det och det var första gången jag gjorde en sådan smörkräm och det är något som kommer göras igen, det kan jag lova!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|