Direktlänk till inlägg 16 juni 2012
Syrlig och god mousse, perfekt till efterrätt och tårtor :)
Du behöver:
2 gelantinblad
250 g hallon
2 msk strösocker
3 dl vispgrädde
Gör så här:
1. Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten.
2. Koka försiktigt ihop hallon och socker tills 1/3 är borta, mixa och sila och rör ner gelantinbladen och låt det svalna.
3. Vispa grädden hård, men ej för mkt så det blir smör
4. Vänd ner hallonblandningen i grädden och låt stå i kylen i minst 2 timmar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 | 16 | 17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|